Etelka, Aletta
-3 °C
1 °C

Hat napig a fürdőkád fogságában

2003.09.08. 11:16
Egy beteg férfi hat napot töltött saját fürdőkádjában, miután elesett, és nem érte el a biztonsági fogódzkodót.
Az eszméletlen, és napok óta hallucináló férfit végül egy buszvezető mentette meg, amikor a szokásos időpontban becsöngetett hozzá, hogy a buszba segítse, jelentette az AP.

A szklerózis multiplexben szenvedő és ezért kerekes kocsiba kényszerülő coloradói férfinak egyetlen társa akadt, kutyája, aki elmondása szerint többször átsegítette a legnehezebb pillanatokon.

Az ötvenöt éves Bruce Ashworth két héttel ezelőtt pénteken vesztette el egyensúlyát fürdés közben. Amikor konstatálta, hogy képtelen kijutni a kádból, kutyáját kérte meg, hogy hozza oda a telefont, de a készülék lemerült, ezért nem tudott segítséget hívni.

A férfi csak vizet fogyasztott egy kiöblített tusfürdős flakonból, és hamarosan képzelődni kezdett.

"Renegeteg ideig hallucinálhattam, egy idő után azt sem tudtam eldönteni, hogy a valóságban vagyok-e, vagy képzelgek" - mesélte a férfi, aki már arra gondolt, a kádban fog meghalni. Kutyája, arcát nyalogatva többször felébresztette ájultságából.

A megmentő az idős és magatehetetlen embereket szállító alkalmazott, Julie Johnson képében jelent meg.

Johnsonnak gyanússá vált, hogy bár a kapu nyitva, de a bejárati ajtó zárva van. Segítséget hívott, majd a kutyának kialakított bejáraton bemászott a lákásba, ahol rátalált az eszméletlen Ashworthre.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!