Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Szexvonal alkalmazottjára támadt a csalódott fogyasztó

2003.09.10. 16:48
A férfi különleges hangja alapján ismerte fel a Ploieştben élő Ellát, aki test hibái miatt volt kénytelen a szexvonalnál elhelyezkedni.
Megtámadta egy román szextelefon-szolgáltatás alkalmazottját egy férfi, miután meglátta a vonal túlsó végén lévő női hang tulajdonosát. A ploieşt-i nőt a piacon vásárlás közben ismerte föl a telefonáló.

Ella - akinek ez csupán munkahelyi neve - elmondta, évek óta dolgozik a forródróton, de eddig soha semmi problémája nem akadt.

- Mivel nem vagyok valami csinos, és egyik lábam rövidebb, mint a másik, elég nehezen találtam munkát. Azért kaptam meg ezt, mert olyan különleges hangom van, ami felizgatja a férfiakat - nyilatkozta Ella a Ziarul című román napilapnak.

Ella vesztét épp különleges hangja okozta, mert mikor petrezselymet kért, a férfi ráismert. "Ledöbbent, és becsapva érezte magát, mert egy kivételes nőnek képzelt, ideális méretekkel. Ezután bosszút állt" - mondta el a lapnak Ella, aki az incidens ellenére kitart nehezen megszerzett munkája mellett.