Antal, Antónia
-1 °C
9 °C

Kigyulladt a Marriott szálló

2006.09.10. 09:10
Vasárnap reggel lángok csaptak fel a Duna-parti Marriott hotel tetején, amikor kigyulladt egy reklámtábla, ahonnan a tűz a légkondícinálókra terjedt. A lángokat hamar megfékezték, de a hotelt ki kellett üríteni. Személyi sérülés nem történt, a szállóvendégek már visszatérhettek az épületbe.

Kigyulladt a Duna-parti Marriott szálló teteje vasárnap reggel, a nagy erőkkel kivonult tűzoltók kilenc órára már eloltották a lángokat, a szállodát kiürítették. A riasztás reggel 8 óra 42 perckor érkezett.


A tűz nyomai

Az Apáczai Csere Jánus utcai szálloda tetején lévő reklámtábla gyulladt ki, és innen terjedt át a tűz a légkondicionáló berendezésekre, mondta el Dobson Tibor, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője. A tűzoltók 3-as fokozatú, kiemelt riasztást rendeltek el, 19 járművel, 58 fővel vonultak a helyszínre.

A lángokat hamar sikerült megfékezni, a szálloda kiürítését a teljes oltásig, azaz a parázslás megszüntetéséig folytatták. A tűzben nem sérült meg senki, mondta el az Indexnek a tűzoltóság ügyeletes tisztje. A vendégek és a személyzet már visszatérhettek az épületbe.

"Nincs veszély!" - közölte a szálloda telefonközpontosa, aki a hotelben megszálló vendégek számáról egyelőre semmilyen információt nem tudott adni, a vezetőség később ad tájékoztatást.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!