Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Hétvégére megint jó idő lesz

2003.09.24. 11:58
Az őszi napéjegyelőséghez képest napra pontosan köszöntött be az igazi ősz. A jelenleg csapadékot és hideget hozó front hamar átvonul, a hétvégén már kellemes időre, 19-24 fokra számíthatunk.
A tegnapi nap volt idén az utolsó hőségnap, és pont időben érkezett a hideg, esős idő, mondta el az Indexnek Németh Lajos, az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa.

A meteorológus elmondta, harminc fokos meleg (vagyis hőségnap) idén már szinte biztos, hogy nem várható, de kellemes, napos idő még igen.

Az éjszaka hazánk fölé érkező hidegfront pedig napra pontosan érkezett, ugyanis szeptember 23-án köszöntött be a csillagászati ősz, innentől a tavaszi napéjegyenlőségig hosszabbak lesznek az éjszakák, mint a nappalok.

Ez a mostani hideg azonban hamar elvonul, és a hétvégén kellemes 19-24 fokos nappali hőmérsékletre és hűvös éjszakára, vagyis őszi jó időre számíthatunk egészen a jövő hét első feléig, amikor ismét csapadékosabbra fordul az időjárás.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?