Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Egymillió dollárt ajánl Bruce Willis Szaddám kézre kerítőjének

2003.09.28. 10:03
Más hírességek után Bruce Willis is Irakba utazott, hogy az ott állomásozó amerikai katonákat szórakoztassa, de a Die Hard sztárja, aki szerint az iraki nép örül az amerikai jelenlétnek, nemcsak bluesdalokat énekelt Accelerator nevű együttesével, hanem egymillió dollárt ajánlott fel annak, aki elkapja Szaddámot.
"Azért jöttünk, hogy támogatásunkról biztosítsunk benneteket. Ha valamelyikőtök elkapja Szaddámot, csak négy másodpercet kérek vele" - mondta az észak-iraki Telafarban állomásozó katonáknak Bruce Willis, aki egy helyszínen adott interjúban furának találta, hogy a liberális média Amerikában rossz háborúként próbálta ábrázolni az Irak elleni inváziót.

Willis szerint egyébként Irakban minden nagyon szép, minden nagyon jó. "A gyerekekről gondoskodnak, megkezdődött a beoltásuk. Akárhová mennek a katonáink, mindenhol örülnek nekik. Többé nem kell egy terrorista vezetővel versenyezniük" - nyilatkozta a magát az életben is kőkemény macsóként prezentáló Willis, aki ugyanakkor elismerte, hogy valójában nem sok irakival találkozott, mert helikopterrel utazott az országban.

A BBC hírei szerint a republikánus Willis Telafarból Szaddám szülővárosába, Tikritbe repül, majd Kuvaitban ad két koncertet az ottani amerikai katonáknak.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?