Lázár, Olimpia
-2 °C
3 °C

Erotikus filmet néztek holokauszt helyett a gazdasszonyok

2003.10.03. 15:10
Egy erotikus filmet vetítettek az Oscar-díjas A zongorista helyett az öreg gazdasszonyoknak egy holland moziban. A nénik élvezték az estét, és megcsodálták a férfiszereplők képességeit.
Roman Polanski Oscar-díjas filmje, A zongorista helyett erotikus filmet vetítettek egy nyugdíjas klub tagjainak egy holland moziban.

Összekeverte

Dirk Holemans mozitulajdonos összekeverte ugyanis a lengyel holokauszt képeit bemutató alkotást Michael Haneke La Pianiste (A zongoratanárnő) című filmjével.

A parasztasszonyok a zsidó származású zongoraművész története helyett egy olyan filmet néztek így végig, amelyben egy nimfomán zongoratanárnő szadista szexről fantáziál.

Élvezték

"Túl későn vettem észre, hogy amit néznek, az tiszta erotika" - mondta Holemans a Cinema Hollywood üzemeltetője - "De, mert nem akartam elrontani a hölgyek estéjét, hagytam továbbmenni a filmet."

A nyugdíjas klub elnöke elmondta, nagyon szórakoztatónak találták az esetet. "Nagyon érdekes volt látni, hogy emberek képesek ilyen hosszú ideig kibírni" - mesélte az Algeneen Dagblad holland lapnak. A klub havonta egy alkalomra bérli a mozit.

A mozitulajdonos azért mégsem volt magával teljesen elégedett, ezért a hölgyeknek ingyenjegyet osztott ki a jó film megnézéséhez.