Piroska
-2 °C
5 °C

Fizetett rablóktól mentette meg feleségét

2004.10.11. 17:02
Házasságát akarta megmenteni egy, a viszonzatlan szerelemtől kétségbeesett férfi, aki megmentőként akart tetszelegni felesége előtt, de végül előzetes letartóztatásban kötött ki.
A 27 éves, Oklahoma városban élő Trent Spencer azt találta ki, hogy kiraboltatja feleségét, ám az utolsó pillanatban saját kezűleg megmenti őt. A foglalkozására nézve középiskolai tanár Spencer ezért két diákjának száz-száz dollárt fizetett, hogy törjenek be hozzájuk, kötözzék meg feleségét, és fosszák ki a lakást, számolt be a részletekről az oklahomai rendőrség, írja a Reuters.

Kiszabadult a feleség

A két diák így is tett, álarcosan rátörtek a tanár feleségére, majd a váratlanul megjelenő férjjel egy előre megkoreografált verekedésben alul maradtak. Minden a terv szerint haladt, még egy előre készített asztallap is tökéletes pontossággal kettétört az egyik támadó fején, ám a feleség időközben kiszabadult, és értesítette a rendőrséget.

A kiérkező rendőrök számára hamar kiderült, hogy miről van szó, és hatóság félrevezetésének gyanújával őrizetbe vették Spencert.

"Ez volt a legjobb műbalhé, amiről valaha hallottam, miközben annyira szomorú volt az egész, ez a férfi annyira reményvesztett volt" - mondta el az oklahomai városi rendőrség szóvivője.