Auguszta
-7 °C
0 °C

Terhes nőt erőszakolt Pápán

2007.10.11. 15:25
Egy eltévedt kismamát erőszakolt meg a gyanú szerint egy férfi Pápán szerda éjjel, miután felajánlotta a nőnek, hogy nála lakhat.

Őrizetbe vették a rendőrök azt a férfit, aki egy parkban megerőszakolta ötödik hónapban járó alkalmi nőismerősét Pápán, értesült a HavariaPress.

A szerda éjszakai esetről maga a várandós nő értesítette a hatóságot, nem sokkal éjfél előtt. A 36 éves, alkalmi mezőgazdasági munkákból élő sértett elmondta, hogy a nap folyamán különvált élettársától, majd nem sokkal később összetalálkozott egy férfival a Veszprém megyei városban.

Az alkalmi ismerős szállást ajánlott neki, ezután viszont akarata ellenére közösült vele egy parkban. A járőrök a személyleírás alapján egy órán belül elfogták a gyanúsítottat, aki a közösülés tényét elismerte, azt viszont tagadta, hogy erőszakkal bírta volna rá a nőt az aktusra.

A nő azt állította a nyomozóknak, hogy aznap élettársával el akart utazni Pápáról, de a celldömölki vasúti átszállásnál szem elől tévesztették egymást, ezért a nő visszatért Pápára.

A buszpályaudvar közelében lépett hozzá egy férfi, aki szállást ajánlott fel neki, s az asszony el is fogadta a lehetőséget, bár kikötötte, hogy csak külön szobában alhatnak.

A szállásadó visszaélt helyzetével, és először a lakásán próbálkozott a nő meghódításával, majd a Várkert-fürdő melletti parkban megtörte az ötödik hónapban járó kismama ellenállását.

A pápai kapitányság kezdeményezte a nemi erőszak miatt már korábban büntetett gyanúsított előzetes letartóztatását.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!