Jolán
2 °C
4 °C

Megölte lánya megmentőjét

2007.10.16. 19:34
Egy hatgyermekes szerbiai apa megölte azt a férfit, aki vesét adott egyik lányának, és ezzel megmentette a 11 éves gyermek életét.

A Vecernje Novosti című belgrádi napilap beszámolója szerint Milenko Buzmanovic volt rendőr rettegésben tartotta a családját, különösen a feleségével veszekedett gyakran.

Hétfőn a Loznica - Valjevo útvonalon, Bredak faluban a háza előtt ölte meg Dragoslav Tesicet, a donort, és a véres tett után leült az út szélére, rágyújtott egy cigarettára, és úgy várta a rendőröket, akik azonnal letartóztatták.

A meggyilkolt férfi rokonai az újságnak elmondták, hogy Buzmanovic a feleségével szombaton vendégségben volt a gyermekük jótevőjénél.

Buzmanovic akkor is veszekedett a feleségével, de a házigazda, Tesic megakadályozta köztük a további perpatvart. A szomszédok és a rokonok valószínűnek tartják, hogy ezért ölte meg a volt rendőr Dragoslav Tesicet.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?