Aliz
6 °C
14 °C

Autókat tört össze az elszabadult lovaskocsi

2007.10.16. 16:10
Kilométereken át kocsis nélkül ámukfutott két megvadult ló egy lovaskocsival Nagykanizsán kedden, kilenc autót törtek meg. A kocsis könnyebben megsérült.

Kilométereken át száguldottak a megbokrosodott lovak egy hajtó nélkül maradt kocsival kedden kora délután Nagykanizsán. A lovak megvadultak, a hajtó leesett a kocsiról.

Befogják az elszabadult lovakat

A szekér végül a belvárosban beakadt egy parkoló autóba és úgy állt meg. A lovaskocsi útközben több autót is megrongált.

efogják az elszabadult lovakat

A lovak Nagykanizsán a kiskanizsai városrészben bokrosodtak meg valamiért. A szekér hajtója megpróbálta megfékezni az állatokat, de nem sikerült.

A férfi leesett a kocsiról, a lovak 2-300 métert vonszolták, mire kiszabadította magát a gyeplőből, tájékoztatott a Független Hírügynökség helyszíni tudósítója. A kocsi a tulajdonos nélkül tovább száguldott, a lovak a belvárosba húzták be a szekeret, ahol több parkoló autót megrongált az elszabadult szekér.

Legalább kilenc autót tört össze a két ló vontatta kocsi, felhasította több oldalát, volt amelyiknek a tükrét, lámpáit törték össze, jelentette az MTI. A lovaskocsi végül fennakadt az egyik parkoló kocsin, így megálltak a lovak is, mert nem tudták tovább húzni a szekeret. A kocsi tulajdonosa könnyebben megsérült, a megrongált kocsikban jelentős kár keletkezett.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?