István, Vajk
19 °C
33 °C

Autókat tört össze az elszabadult lovaskocsi

2007.10.16. 16:10
Kilométereken át kocsis nélkül ámukfutott két megvadult ló egy lovaskocsival Nagykanizsán kedden, kilenc autót törtek meg. A kocsis könnyebben megsérült.

Kilométereken át száguldottak a megbokrosodott lovak egy hajtó nélkül maradt kocsival kedden kora délután Nagykanizsán. A lovak megvadultak, a hajtó leesett a kocsiról.

Befogják az elszabadult lovakat

A szekér végül a belvárosban beakadt egy parkoló autóba és úgy állt meg. A lovaskocsi útközben több autót is megrongált.

efogják az elszabadult lovakat

A lovak Nagykanizsán a kiskanizsai városrészben bokrosodtak meg valamiért. A szekér hajtója megpróbálta megfékezni az állatokat, de nem sikerült.

A férfi leesett a kocsiról, a lovak 2-300 métert vonszolták, mire kiszabadította magát a gyeplőből, tájékoztatott a Független Hírügynökség helyszíni tudósítója. A kocsi a tulajdonos nélkül tovább száguldott, a lovak a belvárosba húzták be a szekeret, ahol több parkoló autót megrongált az elszabadult szekér.

Legalább kilenc autót tört össze a két ló vontatta kocsi, felhasította több oldalát, volt amelyiknek a tükrét, lámpáit törték össze, jelentette az MTI. A lovaskocsi végül fennakadt az egyik parkoló kocsin, így megálltak a lovak is, mert nem tudták tovább húzni a szekeret. A kocsi tulajdonosa könnyebben megsérült, a megrongált kocsikban jelentős kár keletkezett.