Mátyás
-6 °C
1 °C

Bedrogozott, meztelen nő gázolt New Yorkban

2006.10.19. 23:29
Bedrogozva gázolt el egy gyalogost New Yorkban egy meztelenre vetkőzött nő, aki a gázolás után tovább akart hajtani, de ütközött és felborult. Az áldozat azonnal belehalt sérüléseibe.

Egy meztelenre vetkőzött, kábítószer hatása alatt álló nő gázolt el egy gyalogost New Yorkban, a Staten Islanden még szerdán. A gyalogos belehalt sérüléseibe, a meztelen autós tovább akart hajtani, de beleszállt egy parkolóházba, közölték a hatóságok csütörtökön. A források egy része úgy tudja, a nő részeg volt.


Az ABC felvétele

A 24 éves Taliyah Taylort a feje tetején álló autóból egy közeli számítógépalkatrész-üzlet alkalmazottjai húzták ki. A pucér és szinte sértetlen lányt emberöléssel és kábítószer hatása alatti vezetéssel vádolják, írja a Reuters.

Taylor 150-160 kilométeres óránkénti sebességgel száguldott, amikor elgázolta a 41 éves Larry Simont. A férfi azonnal belehalt sérüléseibe, már valószínűleg nem érezte, hogy testét az ütközés ereje a közeli elektromos vezetékek közé dobja, amik elmetszették a lábait.

Larry Simon egy kereszteződésben várakozott, és nem is látta Taylor autóját.

A Nissan Maxima meztelen sofőrje a gázolás után sem állt meg a szemtanúk szerint, de nekivágódott egy Toyotának, majd pörögni kezdett. A Toyota tulajdonosa súlyos sérüléseket szenvedett. A Gothamist azt írja, az áldozat bátyja a közelben várakozott.

Taylor ruhát nem, de biztonsági övet viselt az ütközéskor, ezért kisebb zúzódásokkal, karcolással megúszta a balesetet.