Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nem tudták felállítani a megborult betonmixert

2007.10.30. 19:46
A rakománnyal megpakolt, oldalára borult jármű két sávot foglal el a 2-es és a 2/A elágazásánál. A környéken óriási a dugó.

A tűzoltók két darut is bevetettek, de nem sikerült kerekeire állítani a betonkeverőt, ami délután három óra előtt borult fel Újpesten a régi 2-es és 2/A főút elágazásánál.


Nagyobb méret

A tűzoltók több mint három óra megfeszített munka után kénytelenek voltak a csomópont négy sávját elfoglaló monstrumot otthagyni. A gépet várhatóan egy honvédségi daru fogja a kerekeire állítani, egyelőre nem tudni, hogy mikor.

A környéken óriási a dugó. Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy a 30 tonnás, betonnal megrakott járművet a tűzoltóság két daruja közösen sem bírta kerekeire állítani.

A helyszíni parancsnok döntése szerint - mivel a tűzoltóság eszközei nem elegendőek a kár elhárításához - otthagyták a betonkeverőt. A csomópontban a rendőrök irányonként váltakozva terelik a forgalmat.

A honvédségnek van olyan daruja, amivel a betonkeverőt fel tudják állítani, de hogy ez mikor érkezik a helyszínre, azt még nem tudni.

A betonmixer délután három óra előtt borult oldalára a régi 2-es és 2/A főút csomópontjában. Ez a Váci út újpesti szakasza, a város határától nem messze.