Zelma, Rajmund
-5 °C
-1 °C

Nem tudták felállítani a megborult betonmixert

2007.10.30. 19:46
A rakománnyal megpakolt, oldalára borult jármű két sávot foglal el a 2-es és a 2/A elágazásánál. A környéken óriási a dugó.

A tűzoltók két darut is bevetettek, de nem sikerült kerekeire állítani a betonkeverőt, ami délután három óra előtt borult fel Újpesten a régi 2-es és 2/A főút elágazásánál.


Nagyobb méret

A tűzoltók több mint három óra megfeszített munka után kénytelenek voltak a csomópont négy sávját elfoglaló monstrumot otthagyni. A gépet várhatóan egy honvédségi daru fogja a kerekeire állítani, egyelőre nem tudni, hogy mikor.

A környéken óriási a dugó. Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy a 30 tonnás, betonnal megrakott járművet a tűzoltóság két daruja közösen sem bírta kerekeire állítani.

A helyszíni parancsnok döntése szerint - mivel a tűzoltóság eszközei nem elegendőek a kár elhárításához - otthagyták a betonkeverőt. A csomópontban a rendőrök irányonként váltakozva terelik a forgalmat.

A honvédségnek van olyan daruja, amivel a betonkeverőt fel tudják állítani, de hogy ez mikor érkezik a helyszínre, azt még nem tudni.

A betonmixer délután három óra előtt borult oldalára a régi 2-es és 2/A főút csomópontjában. Ez a Váci út újpesti szakasza, a város határától nem messze.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!