Árpád
-2 °C
3 °C

Túlélte a zuhanást a hároméves kislány

2007.10.30. 18:49
A nagypapa, aki a pilóta volt, meghalt, amikor lezuhant a Cessna. A kislány a maciját követelte, amikor rátaláltak a jól rögzített gyerekülésben.

Egy hároméves kislány csodával határos módon túlélte azt a repülőgép-szerencsétlenséget, amelyben a másik két utas, a gépet vezető nagyapja és annak munkatársa életét vesztette, írja a Globe and Mail című kanadai lap.

A kis Kate Williams eszméleténél volt, amikor a mentők megtalálták a lezuhant Cessna repülőgépben, amely félig felfordulva a Kanada nyugati részén lévő Alberta tartomány egyik keskeny, erdős völgyében hevert. A kislányra fejjel lefelé, az ülésre erősített autós gyereküléshez szíjazva találtak rá, meg tudta mondani a nevét és azonnal a plüssmaciját kérte.

Nemcsak az volt a szerencséje, hogy nagyapja, Allen Williams, egy mérnöki iroda igazgatója ilyen gondosan rögzítette, de az is, hogy a gép által a koradélutáni felszállás után egy órával leadott vészjelzés nyomán egy helikopter még alkonyat előtt megtalálta a lezuhant Cessnát.

Az éjszaka beálltával a kutatást meg kellett volna szakítani.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?