Emőke
-4 °C
9 °C

Az anya hasából rabolta el a magzatot

2004.11.25. 15:14
Egy nyolchónapos gyermeket egyszerűen kivágta terhes anyjának hasából az a szellemi fogyatékos kolumbiai nő, aki azért cselekedett így, mert neki nem lehetett gyereke. Mostanra mind a baba, mind a mama egészséges
Kolumbiában egy szellemi fogyatékos asszony kivágott egy nyolchónapos magzatot egy terhes nő hasából és elrabolta, de mostanra mind a baba, mind a mama egészséges.

Az áldozat Cundinmarca tartomány Girardot városának gyermekkórházában, a váróteremben ivott egy pohár vizet és utána rosszul érezte magát - közölte szerdán a rendőrség a dpa hírügynökség megkeresésére. Ezt követően egy idegen nő kivezette őt és két éves kislányát a kórházból.

Amikor egy nyílt mezőn magához tért, azt észlelte, hogy hasát felmetszették és a magzat eltűnt. Kislánya sírva ült mellette és később elmondta a történteket.

A tettest röviddel tettének elkövetése után elfogták. Indítékként a nő előadta, hogy barátja el akarta őt hagyni, mert nem maradt állapotos - mutat rá a rendőrségi közlemény. Az eset még június 1-én történt, de csak most vált ismertté.

Az áldozattá vált anya teljesen felgyógyult, és a tettes elfogása után egészségesen visszakapta kisbabáját. Az orvosok valóságos csodának tartják, hogy az asszony túlélte a laikus módon elvégzett császármetszést.