Piroska
-2 °C
5 °C

Fegyverrel raboltak a VIII. kerületben

2004.12.13. 18:41
Három ismeretlen rabolt ki egy ötvösműhelyt a budapesti Reguly Antal utcában hétfőn délután. A támadás során a műhely alkalmazottját hasba lőtték, majd négymillió forinttal elmenekültek az elkövetők.
Fegyverrel raboltak ki egy ötvösműhelyt a VIII. kerületben, Budapesten hétfőn délután három óra körül, közölte a BRFK az Indexszel. A rablás során a műhelyben tartózkodó alkalmazottat meglőtték.

A három támadó közül ketten mentek be a Reguly Antal utcában található műhelybe, harmadik társuk kint várakozott egy autóban.

Négymilliót zsákmányoltak

A két arcát sállal elrejtő támadó dulakodni kezdett az egyedül lévő, ötven év körüli eladóval, akit egyikük hastájékon meglőtt. A meglőtt férfi nem sérült meg súlyosan, és követte az utcára a támadókat, akik még az utcán is több lövést leadtak rá.

A férfi a Péterfy Sándor utcai kórházba szállították, hasi sérülése nem súlyos, vélhetően azért, mert a támadóknál flóbertpisztoly volt.

A rablók kiürítették a műhelyben található trezort, majd elmenekültek a helyszínről. Az elrabolt ékszerek értéke az RTL Klub híradója szerint négymillió forint.

A sértett jó személyleírást tudott adni a rendőrségnek mind a három támadóról.