Jolán
7 °C
13 °C
Index - In English In English Eng

Egy fehérvári panelházban keresték Sztojkát

2009.02.12. 13:08 Módosítva: 2009.02.12. 14:15
Ismét Fehérváron vélték látni Sztojka Ivánt, akit azzal gyanúsítanak, hogy részt vett a kézilabdás Marian Cozma meggyilkolásában. A rendőrségre befutó bejelentés alapján körbe is zárták a sziget utcai lakótelep egyik házát, de nem bukkantak Sztojka nyomára.

A veszprémi gyilkosság ügyében körözött Sztojka Ivánt most egy tízemeletes, székesfehérvári panelházban kereste a rendőrség. Ugyanis a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság olyan jelzést kapott, mely szerint a férfi a palotavárosi Sziget utca egyik tízemeletes épületének egyik lakásában tartózkodik. A rendőrök nagy erőkkel vonultak ki a helyszínre.

Egy nappal korábban is jelzést kapott a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság, amely szerint a nemzetközi körözéssel keresett férfi Székesfehérváron van, s egy megadott típusú és rendszámú gépkocsival közlekedik. Az autót a kórház közelében megállították és ellenőrizték, de Sztojka nem volt a kocsiban.

Emlékeztetőül: Marian Cozmát, az MKB Veszprém kézilabda-csapatának román válogatott beállósát vasárnap hajnalban szúrták szíven a veszprémi Patrióta Lokál előtt. A 26 éves sportoló életét vesztette, miután a kórházba szállították. A klub másik két légiósa, a horvát Ivan Pesic és a szerb Zarko Sesum súlyos sérülést szenvedett az összetűzés során.

A rendőrség három férfit gyanúsít a veszprémi kézilabdások megkéselésével, közülük kettőt - a sárbogárdi Raffael Sándort és a budapesti Németh Győzőt - Ausztriában elfogtak. Az ügy harmadik gyanúsítottját, Sztojka Iván enyingi lakost még körözik, elfogására külön nyomozócsoport alakult, a nyomravezetőnek kétmillió forintot ígértek.

15%
7990 Ft
6792 Ft