Gellért, Mercédesz
13 °C
25 °C
Index - In English In English Eng

Élete végéig börtönben marad a soproni kaszinós gyilkos

2009.02.17. 19:32 Módosítva: 2009.02.17. 19:34
Másodfokon is tényleges életfogytiglanra ítélték a soproni kaszinó gyilkosság vádlottját. A férfi még 2006-ban brutális módon kivégezte egy soproni kaszinó két alkalmazottját, hogy így szerezzen pénzt, amit eljátszhat.

Az elsőfokú ítélet enyhítését enyhítését kérte a soproni kaszinós gyilkos, de fellebezését másodfokon elutasították, így élete végéig börtönben marad. A vádlott és ügyvédje azt szerette volna elérni, ha a tényleges életfogytiglan helyett a bíróság megadná a lehetőséget a feltételes szabadlábra helyezésre.

A vádlott az utolsó szó jogán a keddi tárgyaláson azt mondta: "A bűncselekményt, amit én elkövettem tényleg sajnálom és hogyha tehetném természetesen visszaforgatnám." A bíróság azonban helyben hagyta a korábbi döntést, élete végéig börtönben marad a férfi.

A most 31 éves férfi 2006 februárjában gyilkolta meg egy soproni kaszinó két alkalmazottját. Pénzét ugyanis eljátszotta, többektől kért kölcsön, így a két későbbi áldozattól is. Ők azonban nem adtak neki, ezért egyiküket egy 28 éves nőt a lakásán, míg a másik áldozatot egy 21 éves férfit a kaszinóban lőtte le. Amikor a rendőrök néhány órával később elfogták, épp egy játékteremben játszott.