Krokodilban találták meg az ötéves fiú holttestét

2009.02.18. 08:52 Módosítva: 2009.02.18. 08:53
Műtéttel távolították el egy 4,3 méteres krokodil gyomrából egy ötéves kisfiú maradványait. Az ausztrál fiú tíz napja tűnt el. Az állatot az áldozat szüleinek kérésére hagyták életben.

Egy krokodil gyomrában bukkantak rá egy tíz napja eltűnt, ötéves ausztrál kisfiú holttestére, jelentette a BBC helyi rendőrségi forrásokra hivatkozva. Jeremy Doble február 8-án tűnt el családja queenslandi birtokáról. A ház egy mangrove-mocsárban fekszik, a mocsárban az elmúlt hetek monszunessői miatt éppen áradás van.

A rendőrség tájékoztatása szerint a fiút egy közeli, megáradt folyóban rekedt, 4,3 méter hosszú krokodil támadta meg és falta fel. A rendőrök a krokodil orvosi vizsgálata után közölték felfedezésüket. A gyilkos állatot nem ölték meg, műtéttel távolították el gyomrából a gyermek maradványait.

A rendőrség több részletet nem kívánt közölni, a család személyes adatait is visszatartották, mert a kisfiú szülei "a jelen pillanatban" nem vágytak nyilvánosságra. A BBC értesülései szerint maguk a szülők kérték, hogy ha lehet, ne gyilkolják meg a krokodilt. Az állatot egy közeli krokodilfarmra vagy állatkertbe küldik majd felépülése után.