Még nem találják Julius Nota gyilkosát

2009.02.25. 12:12
A múlt pénteken meggyilkolt szlovák futballkapust, Julius Notát kedden temették el szülőfalujában, a szertartáson korábbi magyar klubja, a Diósgyőr szurkolói is ott voltak. A tettest, vagy tetteseket még nem fogták el.

Továbbra sincs fejlemény a pénteken megkéselt Julius Nota halálával kapcsolatban. A szlovák rendőrség eddig keveset árult el a nyomozás állásáról, így továbbra is csak találgatások láttak napvilágot. Ezek egyik része szerint a hatóság már nyomon van, másik részük viszont valószínűsíti, hogy még a sötétben tapogatóznak.

Rimaszombati forrásunk arról számolt be, a várost - amelynek másodosztályú csapatánál kapusedző volt a 37 éves Nota - megrázták a történtek. A futballistát kedden temették el szülőfalujában, ahol lakott is és ahol a gyilkosság történt.

A szertartáson kétezren voltak, köztük magyarországi drukkerek, főleg Diósgyőrből, ahol a kapus legsikeresebb éveit töltötte. A temetésen felszólalt Rimaszombat polgármestere is. Beszámolók szerint zavaró részlet volt, hogy eljátszották Nota kedenc dalát, az Elán nevű szlovák együttes számát, amelynek egyik sora úgy hangzik: „A tizenegyedik parancsolat: ne üld meg a szerlmet!"

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport