Súlyos balesetek Budapesten és Zalaegerszegen

2009.03.03. 21:35
A két baleseben heten sérültek meg, közöttük egy kisgyermek.

Hárman megsérültek abban a közlekedési balesetben, ami kedden este történt a Könyves Kálmán körút és a Vajda Péter utca kereszteződésében a fővárosban, a balesetet szenvedett egyik jármű akadályozza az 1-es villamos forgalmát, mondta el a Sagyibó Melinda, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Hozzátette: a két gépjármű egymással szemben haladt a Vajda Péter utcán, és a baleset akkor következett be, amikor az egyik autó a Könyves Kálmán körútra kanyarodás közben nekiment a szemből érkező másik autónak.

A balesetben a két sofőr és az egyik autó utasa is megsérült, őket a mentők kórházba szállították. Erős János, a BKV fődiszpécsere azt mondta, a villamosokat akadályozza az egyik balesetet szenvedett gépkocsi, ezért az 1-es villamosokat autóbuszokkal pótolják a Stadionok és a Népliget között.

Négy ember - köztük egy kisgyermek is - súlyosan megsérült kedd este, amikor két személygépkocsi frontálisan összeütközött Zalaegerszeg belvárosában, a Csány tér és a Hunyadi utca kereszteződésében - közölte a katasztrófavédelmi igazgatóság ügyeletese.

A riasztást követően három tűzoltóautó és több mentőautó vonult a helyszínre. Egy nő az autóba szorult, akit a tűzoltók csak feszítő-vágóval tudtak kiszabadítani. A baleset következtében nagymennyiségű olaj folyt az úttestre, ezért a közlekedési felügyelőség szakembereit is riasztották. A műszaki mentés és a helyszínelés idejére a Csány tér környékét lezárták, a forgalmat elterelték - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport