Meghalt a kaposvári börtön egyik foglya

2009.03.06. 13:51
Rejtélyes körülmények között meghalt egy férfi, akit a kaposvári börtönben tartottak fogva. Az ügyben büntetőeljárást folytat a Kaposvári Katonai Ügyészség.

A napokban halt meg a kaposvári kórházban egy férfi, akit a kaposvári börtönből vittek be néhány hete. A Független Hírügynökség információi szerint a férfinek fejsérülései voltak, állítólag az őrök verték meg. Ez utóbbira utal, hogy az ügyben a Kaposvári Katonai Ügyészség nyomoz, a bántalmazás tényét egyelőre nem erősítették meg.

"A Somogy Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetben történt esemény ügyében a Kaposvári Katonai Ügyészség büntetőeljárást folytat. Ám a nyomozás jelenlegi szakaszában, a nyomozás érdekeire való tekintettel több információt nem tudok adni - mondta a Független Hírügynökségnek Bögöly Gyula, a Kaposvári Katonai Ügyészség sajtószóvivője.

A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága addig nem kíván az ügyben nyilatkozni, amíg a katonai ügyészségi vizsgálat le nem zárul - mondta a Független Hírügynökségnek Szalai Tímea, a BVOP osztályvezetője.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport