Harrynek megint új csaja van

2009.03.08. 13:37
Károly trónörökös londoni rezidenciáján töltötte együtt az éjszakát Harry Astrid Harborddal, akiről azt beszélik, ő a herceg új barátnője. Harry csak pár hete lépett ki egy ötéves kapcsolatból, most bátyja barátnőjének a barátnőjével vigasztalódik.

A jelek szerint máris új barátnőre tett szert Harry herceg, a brit trón harmadik számú várományosa, akinek előző románca alig néhány hete ért véget. A brit hadsereg hadnagyaként szolgáló, idén 25 éves Harry (Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fia) a legnagyobb vasárnapi brit bulvárlap, a News of the World beszámolója szerint bátyja, Vilmos herceg barátnőjének barátnőjét szemelte ki.

Harry és a 27 éves Astrid Harbord szombat hajnali három óráig mulatott az elegáns nyugat-londoni Chelsea kerület egyik bárjában, majd a királyi család testőreinek kíséretében a Clarence House-ba hajtattak. (Ez Károly trónörökös londoni rezidenciája, ahol Harrynek és Vilmosnak is külön lakosztálya van.) Az újdonsült pár itt töltötte az éjszaka hátralévő részét.

Udvari bennfentesek szerint Astrid és Kate Middleton, Vilmos herceg kedvese jó barátnők; legalábbis több nyilvános rendezvényen látták őket együtt. Harry és előző barátnője, Chelsy Davy, a modell alkatú, Zimbabwében született szőke dél-afrikai szépség az év elején "közös megegyezéssel" vetett véget öt éve kezdődött románcának, amely (főleg Harry rendszeres éjszakai kicsapongásai miatt) meglehetősen viharos volt.

Chelsy állítólag tett kísérleteket arra, hogy visszahódítsa egykori hercegét, de úgy tűnik, Harry szívét már más birtokolja. A herceg ízlése ugyanakkor nem változott: a szintén szőke, szintén modellalkatú Astrid a róla máris bőséges mennyiségben közölt fotók tanúsága szerint feltűnően hasonlít elődjére.