Sárga mellényes banda vitte el az ajtót

2009.03.12. 17:53
Fényképekkel illusztrált Index fórumos hozzászólások szerint egy ötven-hatvan fős, sárga mellényt viselő csoport jelent meg a VIII. kerületi City Center Park társasháznál és erőszakosan elvitték az egyik lépcsőház bejárati ajtaját. Elszámolási vita állhat a háttérben.

„Kedves lakótársak, sajnos egészen elképesztő hírem van, ma délelőtt egy ötven-hatvan fős, sárgamellényes banda megrohanta a házat, leütötte és megrugdosta a biztonsági őrt, ellopta a B-lépcsőház kapuszárnyait, megrongálta a kukatároló ajtaját, derék rendőrségünk pedig mindezt tátott szájjal, tétlenül végignézte" - írta zsoszé az Index fórumának City Center Park topikjába 12 óra előtt néhány perccel.

sarga

Zsoszé későbbi hozzászólásában fényképeket is feltett a kapuszárny helyéről, a kukatároló leemelt ajtajáról és a VÉSZ feliratú mellényt viselő csoportról, illetve azt is leírta, hogy az ajtót hamarabb elvitték, mint ahogy a rendőrök kiérkeztek.

A VÉSZ valószínűleg a Vállalkozások Érdekvédelmi Szövetségének betűszava, a szervezet a korábbiakban már érdekelt volt több fizetésekkel kapcsolatos vitás kérdésben - Szegeden például bontani kezdtek egy épületet, majd egy kapuszárnyat emeltek le tartozás miatt - valamint ultimátumot adtak a Hospinvest-nek az egri Markhot Ferenc-kórház üzemeltetésének ügyében.

Kérdésünkre a BRFK sajtóügyeletese elmondta, valóban kiszálltak a rendőrök a City Center Parkhoz, de a szóvivő csak egy elvitt ajtóról tudott, ennek ügyében lopás miatt indul eljárás. A jelentés viszont még nem készült el, így további részletek egyelőre nem ismertek. Telefonon kerestük az ingatlanfejlesztő Coral Holding Kft-t is, de érdeklődésünkre egyelőre nem tudtak információval szolgálni.