Tóban kötött ki az ittas sofőr autója Szegeden

2009.03.15. 09:40
Kidöntött egy oszlopot, majd egy tóban kötött ki egy ittasan vezető mezőhegyesi férfi autója szombat este Szegeden; a balesetben ketten sérültek meg.

A 28 éves fiatalember Szeged egyik külső városrészében száguldozott járművével, amikor a kocsi egy fékezés után berepült egy füves területre, kiütött egy villanyoszlopot, majd a közeli tóban állt meg - mondta Szenti Szabolcs.

A rendőrséget járókelők riasztották, akik három emberről tettek bejelentést. A mentőket és rendőröket azonban már csak a mezőhegyesi férfi várta meg, aki nem sérült meg. A sofőr által megfújt szonda elszíneződött - tudatta a hadnagy.

Időközben az egyik klinika ügyelete jelezte a rendőrségnek, hogy a balesetnek van két sérültje, akik maguk mentek kórházba. Az elsődleges adatok szerint a kocsi 16 éves balástyai utasa súlyosan, 22 éves szegedi utasa könnyebben sérült meg - közölte a szóvivő.

A sofőrt a rendőrök előállították, ellene súlyos testi sértést okozó ittas járművezetés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Tettéért akár három év szabadságvesztést is kaphat, vezetői engedélyét pedig már most elvették - mondta Szenti Szabolcs.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport