Gábor, Karina, Ders
-3 °C
6 °C

Tömegverekedés a modellverseny próbáján

2009.03.15. 13:14 Módosítva: 2009-03-16 09:31:41
Többen megsérültek, két lányt és egy férfit pedig őrizetbe vettek a rendőrök szombaton New Yorkban, miután verekedés tört ki az "Amerika Következő Topmodellje" nevű verseny próbája előtt a helyszínen várakozó tömegben.

A manhattani rendőrség bejelentése szerint két sérültet kórházba kellett vinni. A modellreményekkel érkező lányok, hozzátartozóik és az érdeklődő közönség a Park Central New York hotelnél várakozott, amikor egyelőre ismeretlen okból kitört a káosz, majd verekedés kezdődött a lányok között.

A végén két lányt és egy férfit elvittek bilincsben a rendőrök, a mentők pedig négy sérültet a helyszinen láttak el, kettőt pedig kórházba vittek. Az állapotukról nincs hír.

A manhattani hatóságok a történtek miatt megtiltották a verseny megrendezését arra hivatkozva, hogy az rosszul lett előkészítve, mert a szervezőknek gondoskodniuk kellett volna az utcai rendről is.

A szervezők nem kívánták kommentálni az ügyet. Az "Amerika Következő Topmodellje" jelenleg a próbáknál tart, amelyek nyitottak, tehát jegy ellenében bárki megnézheti azokat. A szervezők tervei szerint márciusban az ország több városában lesz még próba, így Dallasban, Chicagóban és Los Angelesben.