Embert ölt, majd életet adott

2009.03.16. 17:49
Kilenc hónapos terhesen késelt halálra egy nőt 2007 nyarán egy fiatalasszony, akit a helyszínen hagyott iratai buktattak le. A kisgyerekes anyukát 12 év börtönre ítélték.

A Fővárosi Bíróság 12 év börtönre ítélte hétfőn emberölésért és más bűncselekményekért azt a 25 éves nőt, aki a gyilkosság elkövetésekor kilenc hónapos terhes volt. Az ítélet jogerős.

A büntetlen előéletű, közvetlenül a szülés előtt álló nő 2007. július 25-én Újpesten, az utcán megszólított egy középkorú, 55 éves asszonyt, cigarettát kért tőle. A nő hiába utasította el, a fiatalasszony követte őt, és másodszor is cigarettát kért tőle. Az asszony ingerülten utasította el a zaklatót, aki erre a nála levő késsel kétszer úgy hátba szúrta - súlyos tüdő- és szívsérüléseket okozva- , hogy az áldozat perceken belül meghalt.

A büntetlen előéletű fiatal nő ezután elvette a halott táskáját a benne levő értékekkel együtt, és elmenekült, de a helyszínen felejtette a saját táskáját, az irataival együtt, így hamarosan rendőrkézre került. A fiatal nő az emberölést követő napon megszülte gyermekét.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport