Feladta magát Anna Nicole Smith drogbeszerző orvosa

2009.03.17. 08:31
Khristine Erosevich szerint a playmate-t a bulvársajtó csinálta ki, ő csak segíteni akart.

Feladta magát hétfőn Khristine Erosevich, az egyik orvos, aki drogokkal tömte a 2007. február 8-án receptköteles gyógyszerek túladagolásába belehalt Anna Nicole Smitht, jelentette a CNN. Az egykori playmate másik orvosát és egykori szeretőjét a múlt héten vették őrizetbe. Howard K. Stern és Sandeep Kapoor húszezer dolláros óvadék ellenében szabadlábon védekezhet. Erosevich a CNN értesülései szerint egyelőre nem fizette be az óvadékot, így letartóztatásban van.

Eroshevich és Kapoor a kaliforniai ügyészség vádjai szerint "tabletták ezreivel" látták el a nyilvánvaló függőségtől szenvedő Smitht. A sémát a playmate ügyvéd szeretője, Stern dolgozta ki, a két doktor repceptek ezreit hamisította. Jerry Brown kaliforniai főügyész szerint a két orvos olyan koktélt állított össze Smithnek, ami nyilvánvalóan veszélyeztette a modell életét.

"A gyógyszerek mennyisége, sokszínűsége és keveréke egyértelműen jelezte, hogy függőségről van szó" - mondta Brown a CNN-nek. Az ügyészség szerint a két orvos antidepresszánsokból, metadonból, altatókból és Xanaxból álló koktélon tartották Smitht.

Eroshevich ügyvédje szerint érthetetlen a főügyész nyilatkozata. "Nem hiszem, hogy ezt nyilvánosan ki lehetne jelenteni" - mondta Adam Braun a CNN-nek. Szerinte az ügyész prejudikál, ez pedig megengedhetetlen.

  • Tippek
  • Babaváró hitel