Rabok ugrottak be bébiszitternek

2009.03.29. 18:06
Börtönőr felügyelete mellett hat rab vigyázott egy kisgyerekre az Egyesült Államokban, amíg a rendőrök megtalálták az elkóborolt kicsi családját.

Egy külső helyszínen dolgozó hat elítélt vigyázott néhány órán keresztül egy két és fél éves kisfiúra, akit egy forgalmas autóút közepéről mentettek ki pénteken az Egyesült Államokban, írja a Telegraph. A rabok megosztották az ebédjüket a kicsivel, és játszottak vele, amíg a hatóságok értesítették a szülőket, mondta a hat férfi felügyeletével megbízott Gary Kershner börtönőr.

A kicsit először egy kamion sofőrje vette észre az út közepén Marylandben a pennsylvaniai határ közelében. Éppen akkor állt meg, amikor a börtönőr is oda érkezett a csapatával, ezért a kamionos a rendőrség kiérkezéséig Kershner felügyeletére bízta a kisfiút.

A rendőröknek három óra alatt sikerült megtalálniuk a közelben a gyerek otthonát. Az apa azt állította, hogy 18 éves lányát kérte meg, hogy vigyázzon a kicsire, amíg ő elmegy dolgozni. A lány azonban egyszercsak elment otthonról, a két és fél éves kisfiú pedig elkóborolt. A helyi rendőrség vizsgálatot indított az ügyben.