Aliz
6 °C
14 °C

Késes ámokfutó Oroson

2009.04.05. 13:15
Feltehetőleg féltékenységi dráma vezetett tragédiához vasárnap a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei településen.

Megölt egy embert, kettőt pedig megsebesített, majd maga ellen fordította kését egy férfi vasárnap délelőtt Nyíregyháza-Oroson, közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei rendőrség.

A tragédia vasárnap délelőtt történt. A gyilkos első áldozatát, egy 52 éves férfit saját házának udvarán ölte meg. A késsel felfegyverkezett tettes ezután áldozata harminc év körüli mostohalányát életveszélyesen megszurkálta, feleségét pedig könnyebben megsebesítette.

A késelés helyszíne (Fotó: police.hu)
A késelés helyszíne (Fotó: police.hu)

A helyszínre riasztott rendőrök a közelben, egy árokparton találták meg a feltételezett tettest, egy 38 éves férfit, akiről kiderült: a megszurkált fiatal nő volt férje. A férfit súlyos sérülésekkel kórházba szállították, mert önmagát is megszúrta.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság több emberen elkövetett emberölés kísérlete miatt nyomoz, a feltételezett tettest jelenleg a kórházban őrzik. Tettének okairól egyelőre nem tudni biztosat, de valószínűleg féltékenységből ölt a gyanúsított.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?