Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Karamboloztak Gyurcsánnyal az őrezredesek

2009.04.07. 13:39 Módosítva: 2009-04-07 16:18:10
Az Index információi szerint kedden koradélután a lelépő miniszterelnökkel a hátsó ülésen karambolozott az őrezred Audi A8-asa.

A miniszterelnöki konvoj két autója megkülönböztető jelzéssel száguldott az Árpád fejedelem úton, amikor a közeledő Audikat figyelmen kívül hagyó autós eléjük kanyarodott.

gyurcs karambol

Az őrezred szóvivője, Gálik Viktória az Indexnek azt mondta, hogy az első adatok szerint a Gyurcsány Ferencet szállító autó sofőrje, hogy elkerülje az ütközést, félrerántotta a kormányt, és a páncélozott autóval egy parkoló gépkocsiba hajtott. A szóvivő közölte, hogy egyelőre nincs a birtokukban a helyszínelés eredménye, ezért pontos információi nincsenek a történtekről.

A balesetben nem történt személyi sérülés, a miniszterelnököt az előírásoknak megfelelően rögtön átültették a kísérő kocsiba, amellyel folytathatta útját. Az őrezredesek pedig a helyszínen várták meg a kiérkező rendőröket.