Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Pornólink egy brit minisztériumi honlapon

2009.04.07. 08:31 Módosítva: 2009-04-07 08:34:09
Egy japán pornóoldalra mutató link került fel a brit belügyminisztérium hivatalos honlapjára, miután feltörték .

A belügyminisztérium honlapján lévő kérdéses link egy tanácsadó testület külső honlapjára mutatott, amelyet feltörtek, hogy egy japán pornóoldalra irányítsa a látogatókat - közölte a brit belügyi szóvivő az AFP francia hírügynökségnek nyilatkozva. A linket eltávolították az oldalról, miután a BBC brit közszolgálati adó erre felhívta a figyelmet. A szóvivő elmondta, hogy amit értesítették őket az esetről, nyomozást indítottak az ügyben.

Két héten belül ez már a második, pornóhoz köthető kellemetlen eset a brit belügyminisztériumnál. A múlt héten Jacqui Smith belügyminiszter kénytelen volt visszafizetni elszámolt költségei egy részét, miután kiderült, hogy abban egy fizetős tévécsatorna pornófilmjei is szerepeltek. A filmekre állítólag a férje fizetett elő.