Judit
2 °C
7 °C

Rendőrt próbáltak kirabolni Szegeden

2009.04.08. 07:55 Módosítva: 2009-04-08 08:05:37
A férfit hárman vették körül egy parkos területen. Nem tudták, hogy rendőr, és hogy gyerekkora óta kempózik.

A delmagyar.hu cikke szerint a férfi éppen hazafelé sétált, amikor egy bokros területen hárman rátámadtak. A szabadnapos rendőr tízéves kora óta kempózik, a harcművészetet komolyan veszi, így nem okozott számára komolyabb erőpróbát a három rabló helybenhagyása. A kihívott járőrtársaknak már csak a kocsiba kellett berakni a ráfázott rablókat.

A bűncselekmény elkövetésével egy 18 éves kisteleki, egy 20 éves szegedi és egy 21 éves szegedi fiatalember gyanúsítható. A gyanúsítottak ellen a Szegedi Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett rablás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást őrizetbe vételük mellett. Kettőjük ellen korábban már hasonló bűncselekmény miatt, míg a harmadik társuk ellen lopás miatt folyt eljárás. Tettükért akár tíz év szabadságvesztést is kaphatnak.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?