Máté, Mirella
7 °C
17 °C

Magára hagytak három gyermeket

2009.04.22. 07:33 Módosítva: 2009.04.22. 07:34
Elképzelhető, hogy öngyilkos lett azaz fiatal német nő és párja, akik három gyereket hagytak az olaszországi Aosta egyik éttermében.

Egy olaszországi étteremben hagyott három kisgyermeket egy fiatal német nő és barátja, majd a pár eltűnt, számolt be róla a kedd este az olasz rendőrség. Az eset még vasárnap este történt az északnyugat-olaszországi Valle d'Aosta régió közigazgatási székhelyének egyik vendéglőjében.

A fiatal német családnak tűnő két felnőtt és három kiskorú vacsorázni tért be az aostai étterembe. Pizzát rendeltek, majd egy idő után a nő és a férfi felállt, és mondván, hogy rágyújtanak, kimentek az utcára a 8 hónapos, a 2 éves és az 5 esztendős gyerekeket az asztalnál hagyva.

Miután már túl sok idő eltelt egy cigaretta elszívásához, a pizzéria személyzete keresni kezdte a párt. Nem találták azonban őket sem magában az étteremben, sem a környéken. A kocsijukat viszont megtalálták a közeli parkolóban. Ekkor értesítették a rendőrséget.

A három magára hagyott kiskorút egy helyi gyermekgondozóba helyezték el. A két felnőttnek nyoma veszett. A rendőrség egyelőre annyit derített ki, hogy mindhárom gyermek a 26 éves nőé, és nem 24 éves barátja az apjuk. Szombaton érkeztek a városba, ahol hétfőig vettek ki egy szobát egy szállodában.

A kocsijukban olyan komor hangvételű jegyzeteket is találták, amelyekből arra lehet következtetni, hogy a pár súlyos anyagi gondokkal küszködik és az öngyilkosság gondolatával foglalkozik.