Rabszolgaként tartottak egy férfit

2009.04.23. 16:17
Kölcsönöket vetettek fel vele, a pénzt elvették tőle, dogoztatták és brutalizálták, egyszóval rabszolgaként tartott egy csépai férfit egy család. Az ügy akkor pattant ki, amikor a fiú légpuskával meglőtte a férfi szemét, és az kórházba került.

A rendőrök őrizetbe vettek egy csépai férfit és feleségét, mert kiderült, hogy kényszerrel maguknál tartottak és dolgoztattak egy férfit, akit ráadásul még decemberben a család fia légpuskával meg is sebesített.

Egyébként még 2008 decemberében vittek kórházba egy férfit Csépáról, mert egy helybeli fiú légpuskával rálőtt. A férfinek meg kellett műteni a szemét. Akkor még maradandó fogyatékosságot okozó súlyos testi sértés miatt indult eljárás az ügyben.

Azóta kiderült, hogy a meglőtt férfit a fiú családja erőszakkal tartotta magánál, és dolgoztatta. Arra is rávették, hogy kölcsönöket vegyen fel, a pénzt pedig elvették tőle. A családot most személyi szabadság megsértésével, zsarolással, csalással és okirattal való visszaéléssel gyanúsítják, a napokban őrizetbe is vették őket.