Csecsemőgyilkos után nyomoznak Dunakeszin

2009.05.04. 21:53
Egy halott csecsemő ügyében nyomoz emberölés miatt a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya - közölte az a megyei rendőrkapitányság sajtóügyeletese.

Hétfőn kora délután találtak rá a halott csecsemőre Dunakeszin, és emberölés miatt indítottak nyomozást. További részleteket a sajtóügyeletes a nyomozás érdekeire tekintettel nem közölt. Várhatóan kedden adnak további információkat az ügyről.

Az MTI helyszínről származó értesülései szerint egy dunakeszi ház hűtőszekrényében találtak rá a csecsemő holttestére. Bényi Mónika, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője az esettel kapcsolatban az MTV Kékfény című műsorában azt mondta: a hétfő reggeli órákban egy férfi vitte kórházba a feleségét, ahol az orvos megállapította, hogy a nő nem sokkal korábban szült. A kórház értesítette a rendőrséget, és a nyomozók a dunakeszi házban megtalálták a gyermeket, de az életét már nem tudták megmenteni.

A szóvivő közölte: az ügyben zajlanak még a tanúkihallgatások, ezért a további részletekről a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság csak később ad tájékoztatást. 2006-ban 9, 2007-ben 13, tavaly pedig 9 csecsemőgyilkosságot követtek el az országban.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport