Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Zebrán ütöttek el egy nőt, aki életét vesztette

2009.06.14. 09:14 Módosítva: 2009-06-14 10:08:58
Szombaton este egy halálos és egy súlyos baleset történt Győr-Moson-Sopron megyében – tájékoztatta a Független Hírügynökséget a megyei rendőr -főkapitányság. Mosonmagyaróváron egy biciklist gázolt halálra egy motoros, míg Győr-Gyirmóton egy autó villanyoszlopnak ütközött.

A gyalogosátkelőn haladt át biciklijével egy 29 éves nő Mosonmagyaróváron, mikor egy 19 éves motoros fiú elütötte. A fiatalasszony a balesetben életét veszítette, míg a motoros, valamint 18 éves utasa könnyű sérüléseket szenvedett.

Az áldozat egy háromgyerekes anya, a legnagyobb gyermeke hatéves.

Győr-Gyirmóton pedig egy ittas férfi karambolozott. A 39 éves férfi egy villanyoszlopnak ütközött. Ő súlyos sérüléseket szenvedett. A mellette ülő 19 éves lány kirepült az autóból és súlyos, életveszélyes állapotban szállították a győri kórházba. Szintén súlyos és életveszélyes sérüléseket szenvedett a hátsó ülésen utazó 46 éves apa és 16 éves fia.