Elvágták az idős házaspár torkát

2009.06.17. 21:16 Módosítva: 2009.06.17. 21:24
Egy késelős gyilkossággal indult az év Jász-Nagy-Kun Szolnok megyében, majd jött egy agyonverés. Mindkét esetben idős emberek voltak az áldozatok. Most egy házaspárt gyilkoltak meg ismeretlen tettesek: a 74-éves nőnek és a 79-éves férfinak a torkát vágták el.

Rendőrautók, helyszínelők, útlezárás a mezőtúri Klapka utcában, ugyanis az egyik házban ugyanis megtalálták az ott lakó 74 éves nő és egy 79 esztendős férfi holttestét, írja a szoljon.hu. A rendőrség szerint az idős házaspárt ismerőseik pár napja már nem látták, ezért úgy gondolták, hogy megnézik őket, mi történhetett. Az eredmény: a rendőrség gyilkosság miatt nyomoz. A hivatalos verzió szerint a halál okát szakértők vizsgálják, de a szoljon.hu úgy tudja: a két idős embernek elvágták a torkát.

„Jómagam olyan reggel 8 körül láttam, hogy rendőrök árasztják el a környéket, előbb azt hittem, hogy valakit üldöznek, ám később kiderült, hogy a gyilkosság miatt szálltak ki. Ismertem a házaspárt. Egy helyen dolgoztam velük még a hetvenes években a Könnyűipari Gépgyártónál. A nénivel és a bácsival jó viszonyban voltunk, ám az utóbbi időben nagyon keveset lehetett őket látni. A bácsi betegeskedett, a szíve és a lába is rakoncátlankodott. A néni pedig akkor mozdult ki néha, amikor bevásárolni, vagy a gyógyszertárba ment. Szinte hihetetlen, hogy így végeztek velük" mondta a szoljon.hu-nak az egyik közelben lakó hölgy.

Idén, írja a szoljon.hu, ez a harmadik emberölés Jász-Nagykun-Szolnok megyében. Brutális bűncselekménnyel indult az év a megyei rendőr-főkapitányság nyomozói számára. Január 6-án Tiszaroffon egy 86 éves nénit egy 25 éves férfi kirabolt, kétszer megszúrta, tűzifával és a néni botjával ütlegelte. Február 18-án derült fény arra az ügyre, ahol ismeretlen tettes(ek) olyan brutálisan bántalmaztak csépai otthonában egy 59 férfit, hogy az belehalt sérüléseibe. Az áldozat felesége a gyilkosságot megelőző hajnalban indult el dolgozni, mire hazaért a munkából, holtan találta férjét. Eddig még nem sikerült elfogni az elkövetőket.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport