Lezuhant a várfalról a beszívott angol srác

2009.07.11. 16:22 Módosítva: 2009.07.11. 16:22
Eddig 16 személyt vettek őrizetbe kábítószerrel való visszaélés miatt a vajdasági Exit fesztiválon. Ahol valószínűleg a drog miatt vesztette életét az egyik fesztiválozó: egy 22 éves londoni srác zuhant le a péterváradi erőd 10 méteres faláról, s vélhetően kábítószer hatása alatt állt.

Meghalt egy srác Európa legnagyobb könnyűzenei eseményén, az újvidéki Exiten: egy 22 éves angol fiú, valószínűleg kábítószer hatása alatt, lezuhant a péterváradi erőd 10 méter magas faláról, és életét vesztette.

A fesztivál csütörtökön kezdődött, vasárnapig tart, és a második napján több mint 40 ezer látogatója volt a 25 színpadon zajló koncerteknek. A Londonból érkezett Anthony Jonathan Fisk halálos balesete szombat hajnalban két órakor történt.

A Duna jobb partján, Közép-Európa legnagyobb, a XVIII. században épült erődrendszerében tizedik alkalommal megrendezett fesztivál rendjére a szerb rendőrség próbál ügyelni. Járőrei főleg a kábítószer-fogyasztókra figyelnek. Szombatig 53 személytől összesen 150 gramm marihuánát, 23 gramm amfetamint, s ugyancsak számottevő mennyiségű hasist, extasi-tablettát, trodont, metadont és egyéb drogot vettek el.

Tizenhat személyt (köztük 15 külföldit) vettek őrizetbe kábítószerrel való visszaélés gyanújával. A legnagyobb fogást azonban egy, a bácskai Cservenkáról (Crvenka) érkezett 26 éves nő, Bojana B. jelentette, akinél 18 csomag amfetamint találtak.

Az Exit "fekete krónikája" több éves, a fesztiválon majdnem mindig életét veszti valaki. Tavaly ebbe a természet is besegített - egy éjjeli nagy viharban letört faág ráesett egy sátorra, és halálra sújtott egy 23 éves szerb lányt.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport