Majdnem elvérzett a múcsonyi rabló

2009.07.23. 15:20
Életveszélyes állapotban találtak rá egy férfira az egyik múcsonyi kocsmában. Betörés közben elvágta a kezét, a rendőrök mentették meg az életét.

Az egyik múcsonyi presszó raktárában találtak rá a rendőrök arra a tolvajra, aki ittassága és sérülése miatt majdnem életveszélyes állapotba került, így a hatóság emberei mentették meg az életét azzal, hogy elfogták őt - közölte a rendőrség.

Lakossági bejelentés alapján érkeztek a sajókazai járőrök egy múcsonyi kocsmához csütörtökön, a hajnali órákban. A rendőröknek feltűnt az épület törött nyílászáróján lévő vérnyom.

Átvizsgálták a helyiséget, ahol rátaláltak arra a helybéli férfira, aki a raktárban bújt el, bódult állapotban szendergett. Utólag derült ki, hogy vérvesztesége akár tragédiához is vezethetett volna, ha nem találnak rá időben a rendőrök. A férfit kórházba szállították.

Az elsődleges információk szerint a betört ablaküveg több helyen megvágta a kezét. Először kiszolgálta magát, majd összepakolt néhány üveg italt és dohányárut, közben elszundított. A kazincbarcikai rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást az ügyben.