Újinfluenza-gyanús egy válogatott focista

2009.07.25. 15:39 Módosítva: 2009.07.25. 19:19

Vadócz Krisztiánt, az Osasuna hússzoros magyar válogatott játékosát az új típusú influenza gyanújával vizsgálták meg egy jerezi kórházban, számol be a Nemzeti Sport Online a Marca című spanyol lap híre alapján.

A Jerezben edzőtáborozó spanyol klub jelenleg a futballista orvosi eredményeire vár, aki a sportlapnak azt nyilatkozta, hogy már jobban van, és lement a láza.

Vadócz Krisztián csütörtökön lett rosszul: magas lázra panaszkodott az Osasuna jerezi edzőtáborában, amit a csapat orvosai péntekre sem tudtak 38 fok alá csökkenteni, írja a Nemzeti Sport. A helyi doktorok több vizsgálatot is elvégeztek a futballistán, és nem vetették el annak lehetőségét, hogy a középpályás az új típusú influenzát kapta el.

Mivel a tesztek értékelése több időt vesz igénybe, egyelőre nem lehet tudni, hogy Vadócz tényleg a H1N1 vírust kapta-e el. Biztató, hogy az egykori kispesti játékost már kiengedték a kórházból, és jelenleg szállodai szobájában tartózkodik. A sportlapnak nyilatkozó Vadócz azt mondta, már jobban van, és lement a láza. A középpályás hozzátette, nem volt súlyos az állapota, csak éppen akkor mérték meg a lázát, amikor magas volt a testhőmérséklete.