Utazási irodát perel a féltékeny szerb asszony

2009.07.31. 16:57
Nyaralása után beadta a válókeresetet egy szerb asszony, és kártérítést követel az utazási irodától. Az indok: férje egész nap egy, a szomszéd erkélyen napozó meztelen lányt figyelt, és nem ment vele sehova. Az asszony szerint mindenért az iroda a felelős, ugyanis a cég adott olyan szobát nekik, ahonnan a férj a ruhátlan nőt nézegthette.

Egy féltékeny szerb asszony beperelte az utazási irodát, mert nyaralásuk alatt a férje idegen nőt figyelt egész nap. Görögországban pihentek, s a semmi mást nem csinált, csak a szomszéd erkélyen meztelenül napozó fiatal lányt leste egész nap. (Olyannyira, hogy még a nyaka is megfájdult.)

A feleség panasza szerint a férfit nem lehetett lecsalni a tengerpartra, nem ment úszni, sem sétálni, kizárólag csak a szomszéd teraszt figyelte álló nap. A szerb asszony úgy érezte, hogy ezzel elromlott a nyaralása, hazatérve még a válókeresetet is beadta.

Az utazási irodát hibáztatja házassága megromlása miatt és kártérítést követel tőle, mert szerinte olyan szobát adtak nekik, ahonnan a férje vidáman nézegethette a ruhátlan nőt.