Vilmos, Bíborka
2 °C
19 °C
Index - In English In English Eng

Több kilométeres dugó az M7-esen

2009.08.01. 09:43
Nagy a torlódás az M7-esen, mert a 45-50. kilométer között három karambol is volt. Az M0-áson pedig kamionok ütköztek, itt is több kilométeres dugó alakult ki.

Négy baleset történt szombat hajnalban és reggel az M7-es autópályán. A Balaton felé a 18-as kilométernél a belső sávban három autó hajtott egymásnak, emiatt már Budapest határában lelassult a forgalom. Velence és Pákozd között három különböző balesetben összesen tíz jármű ütközött össze az M7-es autópálya Balaton felé vezető szakaszán.

A balesetek szinte egyidőben, 8 óra után néhány perccel történtek. A Fejér megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a 45-ös kilométerkő után három két kilométerrel odébb öt autó ütközött össze. A balesetek miatt több kilométeres torlódás alakult ki.

A harmadik baleset az 50-es kilométerkőnél történt, a sérült autó a leállósávban van, nem akadályozza a forgalmat.

Az Útinform ügyeletese azt javasolta a Balatonra indulóknak, hogy Martonvásárnál kerüljenek a 7-es út felé, és a 60-as kilométernél térjenek vissza az M7-esre.

Még tart a műszaki mentés az M7-es autópályán, a főváros felé vezető oldalon, a 183-as kilométernél, ahol péntek hajnalban két kamion ütközött össze. A Letenye felé vezető oldalon a külső sávban lehet közlekedni, Budapest irányába pedig csak a belső sáv járható.

Baleset volt az M0-áson is, az M5-ös felé tartó oldalon a 26-27-es kilométernél kamionok ütköztek. Csak egy sáv járható, az is csak nagyon lassan, több kilométeres a torlódás.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport