Gellért, Mercédesz
12 °C
22 °C

Orvostanhallgatók daraboltak fel egy férfit

2009.08.02. 15:46 Módosítva: 2009.08.02. 18:03
A temesvári orvosi egyetem éjjeliőre két diákra lett figyelmes, akik olyan csomagokat cipeltek autójukhoz, amikből vér csöpögött. A rendőrség a csomagtartóban egy feldarabolt férfi holttestére bukkant. A 65 éves embernek egyikük állítása szerint azért kellett meghalnia, mert nem fizette ki a medikának az orális szexért beígért 500 eurót.

Egy idős férfi meggyilkolásával és holttestének feldarabolásával gyanúsítanak a Temesvári Orvosi Egyetem két orvostanhallgatóját. A rendőrség szerint a húszéves lány és barátja közül az egyikük azért ölte meg a férfit szombaton, mivel az nem fizette ki a szexuális szolgáltatások ellenértékét. A 65 éves férfi feldarabolt holttestét szombaton egy gépkocsi csomagtartójában találták meg. A rendőrséget az egyetem éjjeliőre értesítette.

forrás: kronika.ro
forrás: kronika.ro

Az őrnek szombat éjjel egy csomagokat cipelő pár tűnt fel. A bőröndöt és a szatyrokat, amelyekből vér csöpögött egy Mercedesz csomagtartójába tették. A helyszínre kiérkezett rendőrség a csomagtartóban egy bőröndben a férfi felsőtestére bukkant. Az áldozat lábai egy nagyobb műanyag szatyorba voltak csomagolva. A két gyanúsítottat ekkor még nem találták meg, elmenekültek.

Nem sokkal később azonosították egyiküket. Raul Sergiu Florea, a húszéves diák felvágta ereit, amikor a rendőrség rátörte az ajtót egy tömbházlakásban. Kórházba szállították, jelenleg nincs életveszélyben. Vallomása szerint barátnője ölte meg a férfit, miután az nem akarta kifizetni az orális szex ellenében ígért 500 eurót. Azt állítja: a lány egy konyhakéssel többször is megszúrta az idős férfit.

A húszesztendős, másodéves orvosi egyetemista diáklány vasárnap reggel adta fel magát a rendőrségen. Vallomása ellentmond társa állításainak, a lány szerint barátja ölte meg a férfit, őt pedig arra kényszerítette, hogy a holttest elrejtésében segédkezzen.

Az áldozat holttestének boncolásakor az orvosok megállapították: a szívét ért szúrás okozta a halálát. Az orvosok szerint ez volt a végzetes szúrás, már jó ideje halott lehetett, amikor nekiláttak feldarabolni.