György
14 °C
24 °C

Öt éve haltak meg, most találtak rájuk

2009.08.07. 18:22 Módosítva: 2009-08-07 18:22:14
A Brüsszel melletti kisvárosban az idős asszony és fia öt évig senkinek sem hiányzott, maradványaikra a hagyatéki bíró talált rá.

Egy nyolcvanéves asszony és 49 éves fia maradványait találták meg egy brüsszeli elővárosban lévő házukban öt évvel a haláluk után, anélkül, hogy bárkinek is hiányoztak volna - jelentette a pénteki belga média. A La Derniere Heure és a De Standaard című lapok szerint a belga fővárostól északra fekvő Jette-ben lévő házban talált levelek és élelmiszerek alapján következtettek arra, hogy az anya és a fia 2004-ben halt meg.

Azóta a ház redőnyei le voltak eresztve. Egy szomszédasszony többször is riasztotta a hatóságokat, de ennek ellenére azóta senki sem lépett a házba. A két csontvázat végül egy bíró fedezte fel, aki az apa hagyatéki eljárása keretében látogatott a házba. Az anya és a fia maradványait a hálószobában találták meg. A haláluk okát egyelőre nem állapították meg.A kommunális szolgáltatók 2005-ben mindkettőjüket törölték a község lakóinak névjegyzékéből; azt hitték, hogy visszatértek szülőföldjükre, Olaszországba.