A rendőrség tudja, ki szúrta le Cozmát

2009.08.13. 22:22 Módosítva: 2009.08.13. 22:32
Tudják, hogy ki követte el a Cozma-gyilkosságot, mondta a veszprém megyei rendőrség. A gyilkossággal gyanúsított öttagú csoportból hárman voltak jelen a kézilabdázó megkéselésénél.

A rendőrség bizonyítani tudja, hogy az öttagú csoportból ki szúrta meg Marian Cozmát, és ki volt a másik két ember, aki segített neki, mondta Derzsy Péter alezredes, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója a Veszprém megyei Naplónak csütörtökön.

"Pontosan tudjuk, hogy ki szúrta meg lent Cozmát, valamint Pesicset" - mondta a bűnügyi igazgató, hozzátéve, információjuk van a február 8-i gyilkosság minden egyes másodpercéről. Derzsy Péter azt is elmondta a megyei lapnak, hogy "az öt gyanúsítottból a fenti eseményekben, ahol a halálos szúrás érte a román sportolót, már csak hárman vettek részt".

"Erre a három emberre egyértelmű bizonyítékunk van. Ők azok, akik Marian Cozmát bántalmazták, amikor a halálos szúrást elszenvedte" - nyilatkozta a nyomozás vezetője.

A bűnügynek eddig kilenc gyanúsítottja van, közülük heten vannak előzetes letartóztatásban. Az előzetes letartóztatásban lévő hét gyanúsított közül öt férfit gyanúsítottak az emberöléssel, ezért három hónappal meghosszabbította az előzetesüket a veszprémi bíróság.

Marian Cozmát február 8-án hajnalban gyilkolták meg az egyik veszprémi szórakozóhely előtt. A segítségére siető sporttársai - Zarko Sesum szerb, Ivan Pesic, horvát válogatott kézilabdázó, az MKB Veszprém játékosai - életveszélyes sérüléseket szenvedtek, megműtötték őket és hosszabb időn át kórházi kezelésre szorultak.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport