Menekülés közben árokba borult, meghalt

2009.08.22. 16:58
Feltehetően egy falopás helyszínéről menekült az a 21 éves vésztői férfi, aki pénteken éjszaka autójával Körösladány és Vésztő között egy földúton árokba borult és meghalt. A kocsi másik utasa egy 24 éves férfi súlyosan megsérült.

Pénteken éjszaka lakossági bejelentést kapott a rendőrség, hogy az egyik körösladányi erdőben fát vágnak, feltehetően illegálisan. A szeghalmi kapitányság egyik rendőre a helyszínre indult, ahol több favágót és három autót vett észre. A járőr láttán a favágók két autóba ültek és menekülni kezdtek.

A járőr megpróbálta követni őket, de olyan nagy sebességgel hajtottak el, hogy saját biztonsága érdekében lemondott a követésükről, és visszatért a hátrahagyott kocsihoz. Mivel a két autó Vésztő felé indult, értesítette a helyi rendőröket. Közben egy újabb bejelentést kapott a rendőrség, hogy az erdőtől néhány kilométerre az egyik autó árokba borult.

A járőr azonnal odaindult és értesítette a mentőket. A balesetnél elsősegélyt nyújtott, de a 21 éves férfi életét nem tudta megmenteni. Huszonnégy éves társát súlyos sérülésekkel szállították kórházba, közölte Pengő Erzsébet a Békés megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

A hátrahagyott autóban egy láncfűrészt találtak. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit, és vizsgálják azt is, hogy történt-e falopás, illetve, hogy kik ültek a másik kocsiban.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport