Elfogták a hódmezővásárhelyi pedofil szatírt

2009.08.26. 13:11
Őrizetbe vették a hódmezővásárhelyi rendőrök azt a 40 éves helybéli férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy még tavaly október közepén rátámadt egy 12 éves kislányra és fajtalankodott vele.

Őrizetbe vette a rendőrség azt a 40 éves hódmezővásárhelyi férfit, aki a gyanú szerint egy 12 éves kislánnyal fajtalankodott tavaly októberben a város külterületén, közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szerdán.

Szenti Szabolcs elmondta: a férfi rátámadt a kerékpározó kislányra, lerántotta őt a bicikliről, lefogta, a száját befogta és a fajtalankodás eltűrésére kényszerítette.

A férfi idén májusban három egymás követő napon szeméremsértést követett el felnőtt nők előtt a város külterületén. A feltételezett elkövetőt ezután, a nők által adott személyleírás alapján sikerült beazonosítani. A rendőrségen a kislány, illetve a felnőtt sértettek is egyértelműen felismerték a szatírt.

A férfi előállítása során részben beismerő vallomást tett, hogy még tavaly októberben rátámadt a kerékpározó kislányra, és hogy a nemi szervét mutogatta három nőnek. A gyanúsítottat a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság őrizetbe vette és indítványozta az előzetes letartóztatását.

A férfi ellen szemérem elleni erőszak bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a bíróság akár nyolc év szabadságvesztésre is ítélheti.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport