Macskakonzervvel ütötte az egyik vevő a másikat

2009.08.28. 11:18
Egy termék árazásán veszett össze egy szegedi vegyesbolt eladója és egyik vevője. A vitának egy másik vevő egy doboz konzervvel akart véget vetni.

A szegedi Retek utca egyik vegyesboltjából kértek rendőri segítséget csütörtök délelőtt. Egy 40 éves szegedi nő az egyik termék árazásán összeveszett az eladóval, aki végül kitessékelte a vevőt a boltból, majd bezárta az ajtót.

A vevő mégis vissza akart menni, ezért rugdosni kezdte az ajtót. Az eladó jobbnak látta beengedni, ezért kinyitotta az ajtót. A vevő ekkor elkérte a panaszkönyvet és elkezdett abba írni, miközben tovább vitáztak.

Ekkor lépett be az üzletbe egy 62 éves szegedi férfi kezében egy bontatlan macskaeledeles konzervvel. A férfi egy idő után megelégelte a szóváltást, majd rászólt a két nőre. Ebből ismét vita támadt, majd a férfi a konzervval bántalmazni kezdte a másik vevőt, aki erre szintén visszaütött.

A rendőrök mindkét vevőt előállították. Ellenük garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, áll a Csongrád megyei rendőrség közleményben.