Rafael
19 °C
33 °C

Bombariadó volt egy meleg-szórakozóhelyen

2009.09.06. 12:31 Módosítva: 2009.09.06. 13:46
Egy ismeretlen betelefonáló szombaton éjjel azt állította a rendőrségnek, hogy bombát helyezett el egy hatodik kerületi meleg-szórakozóhelyen. A tűzszerészek átvizsgálták a helyet, de nem találtak semmit.

Bombariadó miatt kiürítettek egy népszerű meleg-szórakozóhelyet vasárnapra virradó éjszaka a fővárosban. Papp Judit, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elmondta, hogy egy ismeretlen telefonáló hajnali fél ettő körül értesítette a rendőrséget, hogy bombát helyezett el a VI. kerületi, Dessewffy utcában lévő szórakozóhelyen.

A tűzszerészek kiürítették és átvizsgálták a helyet, de semmit sem találtak. A szórakozók négy órakor visszamehettek. Az ügyben eljárás indult.

Nem érkezett bejelentés melegverésről

A rendőrséghez egyébként arra vonatkozóan mostanáig nem érkezett bejelentés, hogy a melegfelvonulás után a szórakozóhelyeken bántottak volna valakit.

"A mentőknek sem akadt dolguk éjszaka a meleg szórakozóhelyek közelében. A Főnix Mentőszolgálat munkatársai visszatérően, folyamatosan ellenőrizték ezeket a bárokat, de senkit sem kellett ellátniuk" - mondta el Siklósi Gábor mentésvezető.