Élelmiszerbolt előtt rugdosták halálra

2009.09.10. 11:48
Szeptember 4-én az esti órákban két férfi bántalmazott egy 53 éves férfit egy pesterzsébeti élelmiszerbolt előtt. A sértett másnap hajnalban belehalt az elszenvedett sérülésekbe. A BRFK halált okozó testi sértés miatt folytat eljárást, egyelőre ismeretlen tettes ellen.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóosztályán az Indexnek elmondták, hogy az 53 éves pesterzsébeti férfi ügyében a rendőrség életvédelmi osztálya halált okozó testi sértés miatt eljárást indított.
Közölték: jelenleg tanúkat kutatnak fel és hallgatnak ki, gyűjtik a bizonyítékokat. A nyomozás egyelőre ismeretlen tettes ellen folyik.

Az Index úgy tudja, hogy az 53 éves férfi szeptember 4-én egy pesterzsébeti élelmiszerboltnál próbált csitítani két garázda férfit, akik ellene fordultak.

A sértett fia a Magyar Nemzetnek elmondta, hogy apja egy doboz cigarettáért indult a boltba. Az üzletben két férfi éppen egy vevőt ütlegelt, mert az szólt nekik, hogy ne kötözködjenek a bolti eladóval.
Az 53 éves férfi is szólt, hogy fejezzék be a verekedést, amiért fia elmondása szerint fejbe rúgták, amit még húsz alkalommal megismételtek.

Az eszméletét vesztett férfiről a kiérkező mentők már csak azt tudták megállapítani, hogy agya bevérzett és az alapvető funkciókat sem tudta ellátni. A sértett szombaton hajnalban hunyt el.

A sértett fia az újságnak elmondta, hogy a tanúk elmondása alapján bizonyosnak tartja, hogy az elkövetők egyikének a vezetékneve Sztojka.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport